Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας
Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

3o Φεστιβάλ Χορού ΑΜΕΑ, στην Καρδίτσα

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού ΑΜΕΑ και μεικτών ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (28-29/5/2016).
Η συμμετοχή της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς βραβεύτηκε για την λιτή και αρμονική απόδοση των παραδοσιακών χορών που παρουσίασε, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και συνομήλικους εθελοντές, ανάμεσα σε τριάντα πολύ αξιόλογες και πολύ συγκινητικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Το Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να παρευρεθούμε με την αποστολή μας στο φεστιβάλ, και πιο συγκεκριμένα, τις εθελόντριες που χόρεψαν μαζί μας, τον ιδιώτη/ φίλο που παραχώρησε το αυτοκίνητο, και τέλος τον κύριο Φλώρο Κωνσταντίνο, τον οδηγό μας. 
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην κυρία Καραπαναγιώτη Μαρία και όλους τους συντελεστές της Καλλιτεχνικής Εταιρίας «Δρυάδες εν πλω», που διοργάνωσαν μία άρτια εκδήλωση, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: