Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας
Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Run-Greece: Καστοριά!

RUN GREECE – Καστοριά
Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους
Κυριακή 26 Μαΐου 2013
http://www.runningnews.gr/lib_photos/Logos/RunGreece.jpg

Καστοριά 20 Μαΐου 2013

Τους Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών Run Greece του ΣΕΓΑΣ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, η πόλη της Καστοριάς.Πρόκειται για αγώνες πόλης που απευθύνονται σε όλους και πραγματοποιούνται σε 5 πόλεις της Ελλάδας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Τους αγώνες RUN Καστοριά χαιρέτησαν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος της πόλης Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος ενώ αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα έδωσε ο κ. Θανάσης Ράπτης, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ.

http://www.wind.com.gr/Themes/1/default/media/logo.png

Από την πλευρά της WIND, o ιδιοκτήτης του Καταστήματος WIND, Νίκος Καραντίνος τόνισε: «Η WIND ως χορηγός των Αγώνων πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών, RUN Greece ετοιμάζεται να δώσει και στην πόλη μας αυτή την Κυριακή δυνατό παρών. Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Καστοριάς να λάβουν μέρος στους αγώνες της πόλης και με τη συμμετοχή τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔΝ Καστοριάς. Ένα σωματείο με αξιόλογο έργο το οποίο η WIND στηρίζει για 2η φορά καθώς το 2011 είχαμε επίσης τη χαρά να σταθούμε μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο πλευρό του ΔΑΔΝ Καστοριάς».

Στο πλαίσιο της χορηγίας της στο Run Καστοριά, η WIND για την ημέρα του αγώνα προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα ειδικό τεχνικό t-shirt και καπέλο ενώ για τη διεξαγωγή των Αγώνων η εταιρία καλύπτει πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του ΣΕΓΑΣ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο Run Καστοριά και δείτε τους χάρτες διαδρομής των 5χλμ., και των 10χλμ στο κέντρο της πόλης εδώ: http://www.run-greece.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=24&lang=el

Κατάστημα WIND : 11ης Νοεμβρίου & Πτολεμαίου 2 Τηλ. 2467021160

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 693-2239832, 693-6092317 693-2333076 e-mail: po@wind.com.gr
Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.com.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas
Δεν υπάρχουν σχόλια: